Presentasjon av LILJE

Etter endel masing fra alle rundt meg tenkte jeg hvorfor ikke.

Alle leser jo blogger, følger noen på instagram,twitter eller facebook om dagen. Så kanskje jeg kan være en av de dere følger også.

Jeg er over gjennomsnittet opptatt av interiør. Elsker alt som har med møbler, lysestaker, lamper,stoler,sengegavler,sengetøy ,barneromsmøbler,kjøkkenduppeditter til toalettpynt.

Som alle andre har jeg min stil, jeg vet hva jeg liker og jeg vet hvordan jeg vil ha det til punkt og prikke.

Jeg leser andre interiørblogger, og følger intagram og tumblr kontoer for daglig inspirasjon, og hadde lyst til å prøve å dele litt med dere.

Jeg bruker latterig mye penger på interiør, mye mer enn jeg sikkert burde og har råd til. Men jeg spiser heller knekkebrød eller havregrøt i 3-4 dager hvis jeg kan kjøpe meg noe jeg syns er så fint at jeg drar i butikken bare for å se på den igjen og igjen. 

Er det flere der ute som er som meg?

 

Den stilen som jeg føler er meg, har kontraster. Mørke og lyse farger mot hverandre. Store lamper, Store lysestaker. Liker veldig godt den asiatiske stilen med mørkt treverk. Syns det er noe så vakkert med mørke møbler. Bord og sofaer som er store og som blir lagt merke til.

Håper dere vil lese bloggen min, og at jeg kanskje kan få dere til å like interiør like mye som meg og inspirere dere litt.

 

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

liljesinteriør

liljesinteriør

29, Larvik

Lidenskapelig opptatt av interiør og alt annet jeg liker <3

Kategorier

Arkiv

hits